HTML

Suzuki, Imi, Zoli, rallytúra, satöbbi...

A fekete-sárga projekt jelenleg parkolópályára került, de idén sem távolodtunk el a rali-túrától! A bejegyzések talán kicsit szubjektívebbek lesznek, valamivel csapongóbb témaválasztással, de remélem, így is érdemes lesz beleolvasni!

Friss topikok

  • MajorImi: Meg van beszélve, ha adtok matricát örömmel felrakjuk :-) (2012.09.23. 22:10) Két Borsodi, az egyik üveges...
  • shaperzrally: Úgy látom, az egyik kedvenc blogom a válság áldozata lett... (2012.03.26. 12:30) Versenyről versenyre - 2011
  • Goofy PaPa: Mint ahogy azt már oly sok helyre írtam, " Bütte vagyok rátok!" Remélem jövő évben megint sikerül ... (2011.08.03. 20:04) Szendrő rally
  • Goofy PaPa: Készültek képeke, egy pár db már van fent iwiw-en, van köztük belső kamerás nézet is:) (2010.10.19. 21:16) Gyors helyzetjelentés - videoajánló
  • MajorImi: Sziasztok! Az utolsó gyorsaságin tény, hogy gyorsultunk az előző körünkhöz képest de én másban lá... (2010.09.06. 00:56) Vasárnap - a verseny, gyorsról gyorsra

Visszaszámlálás 4. - Imi második levele

Grafikuszoli 2010.03.22. 10:09

Már csak egy hét van az első versenyig - illetve annyi sincs. Innentől számolva egy hét múlva már jönnek az élménybeszámolók, serleg a vitrinben, kocsi pihen, mi is pihenünk, várjuk a következő versenykiírást. Vagy a serlegek valaki más vitrinében, mi pedig a versenykiírás helyett az autóbontókat meg a Vaterát böngésszük alkatrészekért. Ezt nem lehet tudni előre.

Mindenesetre ami tőlünk telhető, azt megtesszük.

Imi volt a hétvégén átvizsgáláson Püspökladányban. Be is illesztem ide a beszámolóját:

Most jöttem haza Püspökladányból, átnéztük az autót.
Hát tényleg csak át kellett nézni, mert bármilyen hihetetlen, de tökéletesen rajtkész állapotban van. A fékbetéteken van vagy 5 mm mindenhol, féktárcsák simák, egyenletesek, spéci fém fékcsövek vannak, nem csepeg sehol, hibátlan.
 
Szilentek feszesek, talpasok jók, kormányösszekötő nem kotyog, féltengelyek újszerűek, nem kattognak, csapágy jó bennük.
 
Hátul is minden rendben, fékbetétekből még bőven van, futómű erős mindenhol.
Az előző tulaj nem vette félvállról a felkészítést, minden lengőkar át van lapolva, elöl-hátul masszív kartervédő van gumibakkal felfogatva, belül megerősítve. (A kartervédő alul nem egyszerűen néz ki, tiszta csíkos, tele van karcolással, horpadással, kapott már jó sokat.)
 
Úgyhogy hibátlan, rajtkész az autó.
 
Tavaly ezt az autót év közben küldték nyugdíjba, szóval sejtettem én, hogy sok alkatrész jó még benne, de még a szerelő srácok is meglepődtek, hogy ennyire egyben van.
A motortérben is minden a helyén van, nem csöpög semmi.
Megcsodálták a kocsit jó páran a versenytársak közül, jönnek mind nézni, azt mondták majd úgy fognak ugrálni a pálya szélén, hogy tutira észrevesszük őket! :)

Szóval alakulgatunk. Az adminisztráció renben lezajlott, a nevezési listán megtaláltuk a nevünket. Összesen hatan indulunk N/1-es kategóriában, nem meglepő módon csupa Suzuki Swift. Hogy milyen összetételben lesznek a GTI-k és a Magyar Suzukik, az majd kiderül - legkésőbb a gépátvételen.
A nevünk már ott díszeleg az ablakban, készülnek a szponzorok matricái is. Itt meg is emlékeznék azokról, akik mellénk álltak: a Fog-Lak Dental Bt. szavazott nekünk bizalmat, valamint a debreceni illetőségű Rádió Max segít minél szélesebb körben hírt adni rólunk - amiért cserébe mi pedig róluk adunk hírt minél szélesebb körben.

Viszont a kocsin még elég sok egyszínű fekete illetve sárga felület díszeleg, szóval bármilyen megkeresést szívesen fogadunk, és örömmel képviseljük azt a céget, aki lát bennünk fantáziát!

Szóval hétvégére megvan a program. Addig még egyszer átrágom magam a versenyszabályzaton, így egyrészt a szabályismereti vizsgán több esélyem lesz, másrészt minden szituáció új lesz, és illene felkészülten szembesülni velük.

A héten még tervezek pár helyzetjelentést, aztán ha sikerül, a verseny folyamán is adunk életjelet.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://majorsuzuki.blog.hu/api/trackback/id/tr351858654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MajorImi 2010.03.23. 08:45:21

Sziasztok!

Egy kis kiegészítés: A 6 nevezett Suzukiból 3 GTi (két gömbölyű, egy kocka) és 3 kupás!
Még éppen lehetséges, hogy többen leszünk 6-nál a kategóriában. Utólgos nevezéssel még kaphatnak indulási jogot, információim szerint minimum 10 db. N1-es autó kapott gépkönyvet a tél folyamán.....

üdv.: Imi
süti beállítások módosítása