HTML

Suzuki, Imi, Zoli, rallytúra, satöbbi...

A fekete-sárga projekt jelenleg parkolópályára került, de idén sem távolodtunk el a rali-túrától! A bejegyzések talán kicsit szubjektívebbek lesznek, valamivel csapongóbb témaválasztással, de remélem, így is érdemes lesz beleolvasni!

Friss topikok

  • MajorImi: Meg van beszélve, ha adtok matricát örömmel felrakjuk :-) (2012.09.23. 22:10) Két Borsodi, az egyik üveges...
  • shaperzrally: Úgy látom, az egyik kedvenc blogom a válság áldozata lett... (2012.03.26. 12:30) Versenyről versenyre - 2011
  • Goofy PaPa: Mint ahogy azt már oly sok helyre írtam, " Bütte vagyok rátok!" Remélem jövő évben megint sikerül ... (2011.08.03. 20:04) Szendrő rally
  • Goofy PaPa: Készültek képeke, egy pár db már van fent iwiw-en, van köztük belső kamerás nézet is:) (2010.10.19. 21:16) Gyors helyzetjelentés - videoajánló
  • MajorImi: Sziasztok! Az utolsó gyorsaságin tény, hogy gyorsultunk az előző körünkhöz képest de én másban lá... (2010.09.06. 00:56) Vasárnap - a verseny, gyorsról gyorsra

Díjkiosztó

Grafikuszoli 2011.12.05. 11:52

Az autóval igazából nem mentünk egy métert sem, maximum a pályabejárós Hyundai-al, de annak önmagában nem sok köze van az autósporthoz, mégis említésre méltó hétvégét zártunk.

Bár Tatabányáról több mint egy hónapja hazaértünk, a 2011-es szezon hivatalosan az elmúlt szombaton ért véget. Ekkor zajlott ugyanis az év végi ünnepélyes díjkiosztó. A tavalyihoz hasonlóan idén is Budapesten, a Marczibányi téri művelődési központban bonyolították az eseményt, jelen esetben egy kicsit barátságtalan, hideg, esős napot sikerült kiszúrni.

Napközben - mintegy ráhangolódásként - fagyoskodtunk egy kicsit a Kakucsring betonján, ugyanis csapatvezetőnk, Barna Krisztián a lábatlani bukfenc után ismét versenyautóba ült: navigátorával, Beával kibérelték Radó Pisti egyik Hondáját. Az ismerkedés egészen jó sikerült, kategóriájuk harmadik helyét szerezték meg.

 

Mivel a Garmin Rally (leánykori nevén Esztergom Rally) óta először találkoztunk, jó volt a lelkes csapattal újra összefutni. Megtudtuk, hogy bár a Suzuki kiflibe hajlott az esés következtében, de sikerült egy egészen jó donort találni, úgyhogy jövő év elejére mindenképpen feltámasztják.

A díjkiosztó annak rendje és módja szerint zajlott, megkaptuk pályafutásunk legnagyobb és talán a sport szempontjából is legértékesebb kupáját az év végi harmadik helyért.

A képhez egy apró komment: Répa barátunk nem egyedül hajtotta végre azt a bravúrt, hogy megnyerte a kategóriát: navigátora egyéb elfoglaltságai és az ónos eső fenyegető veszélye miatt nem tudott eljönni.

Ezzel az idei év végeredménye jogerőre emelkedett, itt az idő számot vetni, következtetéseket levonni, majd előrefelé tekinteni. Igyekszem ebben a szellemben folytatni a naplónkat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://majorsuzuki.blog.hu/api/trackback/id/tr53438657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása